Kortingscodes Een van de meest gebruikte kortingen zijn kortingcodes. Het gebruiken van een kortingscode is erg eenvoudig. Waar vroeger de papieren kortingcodes nog gebruikt werden, zijn de kortingscodes nu bijna allemaal online te verzilveren. Hoe gebruik ik kortingscode Wil je graag... Lees meer Pensioensites Naast rekenmachines, afbeeldingen en een vertaalmachine kun je op internet ook veel vinden over je pensioen. Nadat je gemiddeld zo'n 46 jaar gewerkt hebt, wil je volop kunnen genieten van de jaren na je werk. Iedereen heeft zijn eigen plannen voor na de pensionering. Je kunt... Lees meer Leuke spelletjes Naast online gokken kun je op het internet ook terecht voor talloze spelletjes. Deze online spelletjes zijn er voor jong en oud en variëren van sportspelletjes tot het echte meiden spelletjes. Op internet zijn via spelletjes portalen als de Amusementpagina.nl of spelletjes-... Lees meer Vergelijkingswebsites Bij het aanschaffen van een product is het altijd fijn als je het product voor de laagste prijs kan krijgen. Dit is mogelijk, want op internet kan je producten vergelijken met elkaar. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Deze vergelijkingswebsites werken meestal grat... Lees meer

Cashback

Wil je online winkelen met korting? Dit is mogelijk op vele verschillende manieren. Je hebt kortingscodes, actiecodes, couponcodes, cashback korting en nog veel meer soorten korting. Cashback korting wordt steeds populairder. Cashback korting is een van de enige kortingen die ook geld in combinatie met andere aanbiedingen.

Wat is cashback korting?

Wat is cashback korting precies? Bij het kopen van een product online wordt er een gedeelte van je betaalde geld als korting teruggestort. De eigenaar van cashback website krijg een vergoeding  voor elke klant die iets koopt uit de webshop, deze vergoeding deelt hij met de consument. Een cashback website die steeds populairder wordt in Nederland is Scoupy.

 • Bij Scoupy vind je de nieuwste online en offline kortingsacties, folderacties, coupons en cashback acties. Bij Scoupy zie je meteen welke actie en aanbieding er bij jou in de buurt te vinden is. Het terug krijgen van geld was nog nooit zo makkelijk.
  1. Download de App van Scoupy
  2. Kies het product
  Upload een foto van je kassabon
  Vul je gegevens in
  Binnen 2 werkdagen wordt je geld teruggestort

Geld verdienen

Cashback korting maakt online shoppen leuker en goedkoper. Ben je van plan een reis te boeken? Doe dit dan via een cashback website en ontvang geld terug!