Cashback Wil je online winkelen met korting? Dit is mogelijk op vele verschillende manieren. Je hebt kortingscodes, actiecodes, couponcodes, cashback korting en nog veel meer soorten korting. Cashback korting wordt steeds populairder. Cashback korting is een van de enige kortingen die oo... Lees meer Leuke spelletjes Naast online gokken kun je op het internet ook terecht voor talloze spelletjes. Deze online spelletjes zijn er voor jong en oud en variëren van sportspelletjes tot het echte meiden spelletjes. Op internet zijn via spelletjes portalen als de Amusementpagina.nl of spelletjes-... Lees meer Kortingscodes Een van de meest gebruikte kortingen zijn kortingcodes. Het gebruiken van een kortingscode is erg eenvoudig. Waar vroeger de papieren kortingcodes nog gebruikt werden, zijn de kortingscodes nu bijna allemaal online te verzilveren. Hoe gebruik ik kortingscode Wil je graag... Lees meer Zoeken op internet Op internet kun je allerlei informatie vinden over allerlei soorten onderwerpen. Om deze informatie te vinden moet je zoeken op internet. Zoeken op internet kan via verschillende zoekmachines als, Google.nl, Yahoo.nl en nog veel meer zoekmachines. Een zoekmachine heeft meer func... Lees meer

Pensioensites

Naast rekenmachines, afbeeldingen en een vertaalmachine kun je op internet ook veel vinden over je pensioen. Nadat je gemiddeld zo'n 46 jaar gewerkt hebt, wil je volop kunnen genieten van de jaren na je werk. Iedereen heeft zijn eigen plannen voor na de pensionering. Je kunt gaan reizen of juist gaan luieren.

Onduidelijkheden rondom pensioen

Rondom het pensioen en pensionering zijn veel onduidelijkheden en onzekerheden. Ondanks dat iedereen van zijn pensioen wilt genieten, weten maar weinig mensen hoe het pensioen eigenlijk werkt. Over het onderwerp pensioen en pensionering heeft iedereen een mening, maar weinig journalisten en experts helpen je met je pensioen. Met een investering van slechts 10 minuten heb je de basiskennis van pensioenen onder de knie.

Pensioensites

De basiskennis van pensioenen is te lezen op verschillende pensioensites. Deze pensioensites leggen je graag uit hoe je pensioen werkt. De pensioensites nemen de onduidelijkheid en onzekerheid weg. Ze geloven erin dat je pensioen op een eenvoudige manier uitgelegd kan worden. De volgende onderwerpen worden op de pensioensites besproken:

 • Korte uitleg over pensioen
 • Informatie over specifieke situaties
 • Mijn Pensioen (kun je uitrekenen hoeveel pensioen je straks krijgt)
 • Laatste ontwikkelingen in de pensioenwereld
 • Blog. Hoe denken andere over pensioen?

Op sommige pensioensites kun je zelfs uitrekenen wanneer je met pensioen mag. Ze vertellen precies hoeveel dagen, uren, minuten en secondes je nog moet werken. Bekijk bijvoorbeeld:

 • advies voor pensioenen van pensioen-nl.nl - Het Nederlandse pensioen portaal.
 • Antwoord op pensioen vragen van  Pensioen-portal.nl - uitleg over de regelgeving van pensioen opbouw.
 • Antwoord op alle zzp pensioen vragen door start je zzp pensioen - Het portaal voor de zzp'er die een pensioen goed wil regelen.
 • pensioen advies van pensioenadviseurs-nl.nl - Een goed advies voor de opbouw van je pensioen vind je bij een goede adviseur.
 • Uileg over boekhouding en administratie voor zzp'ers en de vraag wat is de betekenis van ZZP. Deze pagina is de ideale start voor een zzp'er die net start.
 • Banksparen voor pensioen met pensioensparen-nl.nl. Sparen voor je pensioen start hier.

Laat je pensioen geen hoge wiskunde worden. Wil je dingen weten over pensioen? Zoek dan op internet en je vind verschillende pensioensites die je kunnen helpen bij je pensioen.