Kortingscodes Een van de meest gebruikte kortingen zijn kortingcodes. Het gebruiken van een kortingscode is erg eenvoudig. Waar vroeger de papieren kortingcodes nog gebruikt werden, zijn de kortingscodes nu bijna allemaal online te verzilveren. Hoe gebruik ik kortingscode Wil je graag... Lees meer Cashback Wil je online winkelen met korting? Dit is mogelijk op vele verschillende manieren. Je hebt kortingscodes, actiecodes, couponcodes, cashback korting en nog veel meer soorten korting. Cashback korting wordt steeds populairder. Cashback korting is een van de enige kortingen die oo... Lees meer Pensioensites Naast rekenmachines, afbeeldingen en een vertaalmachine kun je op internet ook veel vinden over je pensioen. Nadat je gemiddeld zo'n 46 jaar gewerkt hebt, wil je volop kunnen genieten van de jaren na je werk. Iedereen heeft zijn eigen plannen voor na de pensionering. Je kunt... Lees meer Leuke spelletjes Naast online gokken kun je op het internet ook terecht voor talloze spelletjes. Deze online spelletjes zijn er voor jong en oud en variëren van sportspelletjes tot het echte meiden spelletjes. Op internet zijn via spelletjes portalen als de Amusementpagina.nl duizenden onli... Lees meer

Zoeken op internet

Op internet kun je allerlei informatie vinden over allerlei soorten onderwerpen. Om deze informatie te vinden moet je zoeken op internet. Zoeken op internet kan via verschillende zoekmachines als, Google.nl, Yahoo.nl en nog veel meer zoekmachines. Een zoekmachine heeft meer functies dan alleen de zoekfunctie. Superkliks.nl wil jullie kennis laten maken met de handige functies die zoekmachines bieden.

Alles kan op internet

Wij hebben een aantal handige functies van zoekmachines voor je op een rijtje gezet. Op internet kun je werkelijk alles. Heb je geen rekenmachine in de buurt en moet je een moeilijke som oplossen? Geen probleem. Op internet zijn talloze rekenmachines te vinden. Heb je moeite met het vertalen van zinnen of woorden? Zoekmachines bieden handige vertaalmachines aan. Bij deze vertaalmachine moet je er wel opletten dan de grammatica in sommige landen verschillend is, dus neem de zinnen niet letterlijk over. Maar waar de meeste zoekmachines op bekend staan is hun grote database aan afbeeldingen en informatie. Als je op Google het woord 'kat' intypt komen er miljoenen afbeeldingen van katten. Handig als je op zoek bent naar afbeeldingen voor je spreekbeurt, verslag of scriptie.

Goed zoeken op internet

Goed zoeken is iets anders dan even snel googelen. Wij hebben een aantal handige tips over zoeken op internet voor je.

  • Lukraak zoeken heeft geen zin
  • Er zijn meer zoekmachines dan Google, namelijk Yahoo en Bing
  • Er zijn zoekmachines voor kinderen, namelijk 8-12.info, meesterspike en Davindi.
  • Zoek geavanceerd
  • Gebruik voor het opzoeken van bedrijfsgegevens een bedrijvengids, zoals die van de Bedrijfstelefoongids. Deze online telefoongids voor bedrijven heeft het gegevens van vrijwel alle Nederlandse bedrijven. Ook kun je hier als bedrijf gratis een vermelding aanvragen.
  • Let op reclame. Op Google zijn deze te herkennen aan het gele blokje
  • adv.
  • Geloof niet alles wat je leest

Met bovenstaande tips wordt het zoeken op internet een eitje.