Kortingscodes Een van de meest gebruikte kortingen zijn kortingcodes. Het gebruiken van een kortingscode is erg eenvoudig. Waar vroeger de papieren kortingcodes nog gebruikt werden, zijn de kortingscodes nu bijna allemaal online te verzilveren. Hoe gebruik ik kortingscode Wil je graag... Lees meer Pensioensites Naast rekenmachines, afbeeldingen en een vertaalmachine kun je op internet ook veel vinden over je pensioen. Nadat je gemiddeld zo'n 46 jaar gewerkt hebt, wil je volop kunnen genieten van de jaren na je werk. Iedereen heeft zijn eigen plannen voor na de pensionering. Je kunt... Lees meer Zoeken op internet Op internet kun je allerlei informatie vinden over allerlei soorten onderwerpen. Om deze informatie te vinden moet je zoeken op internet. Zoeken op internet kan via verschillende zoekmachines als, Google.nl, Yahoo.nl en nog veel meer zoekmachines. Een zoekmachine heeft meer func... Lees meer Vergelijkingswebsites Bij het aanschaffen van een product is het altijd fijn als je het product voor de laagste prijs kan krijgen. Dit is mogelijk, want op internet kan je producten vergelijken met elkaar. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Deze vergelijkingswebsites werken meestal grat... Lees meer

Social media

Wat is Social Media nu precies? Nou. Social media is een verzamelnaam voor alle platformen waar gebruikers informatie met elkaar delen, dit gebeurt op een gebruiksvriendelijke en leuke wijze. Bij de meeste Social media komt er geen professionele redactie tussen. Voorbeelden van Social Media platformen zijn: Instagram, Twitter, LinkedIn, Facebook, Wikipedia, Google, Myspace en Flickr. Dit zijn allemaal relatief jongen bedrijven. Google is met ruim 15 jaar ervaring de oudste. De platformen die op dit momenten het meeste blijven groeien zijn:

Social media

Het doel van Social media is delen, delen en nog eens delen. Bij Social Media speelt de bezoeker van de website de centrale rol. . De bezoekers zorgt voor de content van een website. Bij YouTube zijn dit video's, bij Instagram foto's en op LinkedIn zijn dit profielen en banen. Het sociale aspect van Social media zit hem in de interactieve eigenschappen. De essentie van Social media is dat je er informatie en foto's over jezelf deelt.

Voor- en nadelen Social media

Het gebruiken van Social media heeft zowel voordelen als nadelen. Wij hebben een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet:

Voordelen

Nadelen