Zoeken op internet Op internet kun je allerlei informatie vinden over allerlei soorten onderwerpen. Om deze informatie te vinden moet je zoeken op internet. Zoeken op internet kan via verschillende zoekmachines als, Google.nl, Yahoo.nl en nog veel meer zoekmachines. Een zoekmachine heeft meer func... Lees meer Pensioensites Naast rekenmachines, afbeeldingen en een vertaalmachine kun je op internet ook veel vinden over je pensioen. Nadat je gemiddeld zo'n 46 jaar gewerkt hebt, wil je volop kunnen genieten van de jaren na je werk. Iedereen heeft zijn eigen plannen voor na de pensionering. Je kunt... Lees meer Kortingscodes Een van de meest gebruikte kortingen zijn kortingcodes. Het gebruiken van een kortingscode is erg eenvoudig. Waar vroeger de papieren kortingcodes nog gebruikt werden, zijn de kortingscodes nu bijna allemaal online te verzilveren. Hoe gebruik ik kortingscode Wil je graag... Lees meer Cashback Wil je online winkelen met korting? Dit is mogelijk op vele verschillende manieren. Je hebt kortingscodes, actiecodes, couponcodes, cashback korting en nog veel meer soorten korting. Cashback korting wordt steeds populairder. Cashback korting is een van de enige kortingen die oo... Lees meer

YouTube

Als we het hebben over leuke dingen die er te doen zijn op het internet, mag YouTube zeker niet ontbreken. YouTube is de grootste online videodienst ter wereld. Op YouTube kun je video's uploaden, bekijken en delen. De slogan van YouTube, “YouTube, Broadcast Yourself” is dan ook helemaal op zijn plek.

10 jaar YouTube

Omdat YouTube dit jaar 10 jaar bestaat, hebben wij een lijstje gemaakt van dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over YouTube.
De oprichter van YouTube wilde eigenlijk geen videosharingsite maken, maar een online datingdienst.
De domeinnaam YouTube zorgde in het begin tot veel misverstanden. Veel mensen zeiden Utube.com
YouTube heeft sinds 2008 ook zijn eigen symfonieorkest, het YouTube Symphony Orchestra.

YouTube filmpjes

Het maken en delen van filmpjes was nog nooit zo leuk als op YouTube. Je vindt er filmpjes over werkelijk alles! Van make-up filmpjes tot de allernieuwste hits. YouTube wordt ook veel gebruikt als zoekmachine en is na Google de grootste zoekmachine. Heb je morgen een spreekbeurt op school? Typ dan in YouTube “tips spreekbeurt” en er komen duizenden filmpjes met tips over het houden van een spreekbeurt. Dit geldt ook als je morgen een sollicitatiegesprek hebt en je erg zenuwachtig bent. Zoek op YouTube filmpjes met tips en zo wordt het solliciteren een eitje.

YouTube

Heb jij een verborgen zang talent? Plaats dan eens een filmpje van  jezelf op YouTube. Misschien gaat dit filmpje wel de wereld over. Als je op zoek bent naar echt entertainment, dan ben je bij YouTube aan het juiste adres.